Een overzicht van onze diensten

image.jpg
 • Verkoop van sanitair, elektrisch en verwarmings installatiemateriaal:
  Bent u van plan om te bouwen of te verbouwen? Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan voor uw benodigd sanitair of elektrisch installatiemateriaal!
  (stopcontacten, schakelaars, LED-verlichting, elektrische kabels, zekeringen, kranen, buizen, buisisolatie, ...)

 •  

 • De keuring voor eerste ingebruikname:
  Indien u zelf een nieuwe stookolieketel heeft geplaatst wegens renovatie of nieuwbouw, dient deze gekeurd te worden vooraleer ze in gebruik wordt genomen. Dit houdt in dat er gecontroleerd wordt of de ketel, inclusief brander, op een degelijke manier zijn geïnstalleerd volgens de wettelijke normen. Vervolgens wordt de brander afgesteld en wordt er een keurings- en verbrandingsattest opgesteld.

  Het jaarlijks onderhoud van uw stookolieketel:
  Ieder jaar dient u verplicht een onderhoud te laten uitvoeren op uw stookolieketel door een erkende technicus vloeibare brandstoffen. Deze kleine jaarlijkse investering is de moeite waard: het rendement zal stijgen, het verbruik zal dalen en het is beter voor de gezondheid; vermits de rookgassen worden gecontroleerd. Dit onderhoud houdt in dat de brander van de ketel wordt gescheiden, waarna de ketel en brander gereinigd zullen worden. Hierna wordt de brander terug gemonteerd en zo goed mogelijk afgesteld. Tenslotte wordt er een reinigings- en verbrandingsattest opgesteld.

  De verwarmingsaudit:
  Iedere stookolieketel die 5 jaar of ouder is, dient verplicht om de 5 jaar een verwarmingsaudit te ondergaan. Dit houdt in dat er een aantal berekeningen worden uitgevoerd, zodat de vakman u een aantal suggesties kan doen over hoe u het rendement van uw installatie kan verhogen en hoeveel u op termijn kan besparen.

 •